Чи відключатимуть світло в Києві та області 5 серпня

Чи відключатимуть світло в Києві та області 5 серпня Фото: pexels.com

У понеділок, 5 серпня, стабілізаційних відключень електроенергії в Києві та Київській області не прогнозується. Про це повідомляють ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Таким чином це вже сьомий день поспіль, коли світло не відключатимуть.

Колись світло було звичним явищем, а тепер кожен українець знає, наскільки складно без нього. Кожен день без відключень — це можливість працювати, навчатися та просто жити комфортно, — написали енергетики.

Киянам і жителям області нагадали про економію електроенергії. Відповідальне використання електрики допоможе уникнути відключень у майбутньому.

В Укренерго також повідомили, що стабілізаційних відключень сьогодні не прогнозується. Якщо ситуація зміниться, енергетики повідомлять про це додатково. Проте українців попросили користуватися потужними електроприладами тільки з 11:00 до 15:00. У цей час навантаження на електромережі найменше. 

Якщо у тебе немає світла, значить сталася аварія. Кияни можуть перевірити причину й залишити заявку на відновлення подачі електрики через чат-боти у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі або у застосунку "Київ Цифровий".

Жителі Київської області також можуть залишити заявки в чат-ботах у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, як безпечно користуватися генераторами, щоб уникнути надзвичайних ситуацій.

Читай також: "Мобільні оператори не зможуть забезпечувати 10 годин зв'язку при блекаутах: причина"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації