Пес Патрон погасив марки із серії "Батальйон "Пухнасті": фото

Пес Патрон погасив марки із серії "Батальйон "Пухнасті": фото Фото: facebook.com/ukrposhta

Сьогодні на Головпоштамті у Києві погасили благодійні марки Укрпошти "Батальйон "Пухнасті. Собачки" і "Батальйон "Пухнасті". Котики". Участь у погашенні марок взяв і пес Патрон. Відтепер ці марки можна придбати офіційно у Поштовому маркеті. Про це пише "Суспільне".

Фото: facebook.com/ukrposhta

Голова Укрпошти Ігор Смілянський розповів, що кожна така марка — це допомога притулкам для тварин взимку. За його словами, це вже друга марка серії. Перший випуск був присвячений ДСНС. Марка мала назву "Пес Патрон".

Фото: facebook.com/ukrposhta

Тираж кожної нової марки — 300 тис.

П'ять гривень піде з кожної марки на допомогу притулкам. Ми розуміємо, що буде важка зима, тому, перш за все, це піде на корми, на вакцини нашим друзям у Гостомельський, Макарівський і ще декілька притулків для тварин, — розповів Смілянський.

На малюнках зобразили безпритульних тварин.

Фото: facebook.com/ukrposhta

Як розповіла представниця притулку "Бест Френдз" із Макарівського району Київщини Наталія Романчук, головна мета акції з адопції — привернути увагу до проблеми безпритульних тварин.

Хоча б, щоб на нас звернули увагу, щоб до нас почали люди приїжджати. Допомагати, консультувати, вигулювати, тому що ми дуже потребуємо рук. І нам їх потрібно соціалізувати, потім прилаштовувати…. Ми привезли сьогодні трьох котиків, дві дівчинки і хлопчик. І трьох цуценят. Ці котики приїхали зі сходу, — повідомила представниця притулку.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
У ЗМІ з 2017 року. Закінчив Інститут журналістики КНУ ім. Тараса Шевченка. Працюю журналістом, про Київ пишу вже понад 5 років, бо як його не любити. Інтереси: шоу-бізнес, фото, мистецтво, гастрономія.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації