Документальний аудіосеріал про людей, які захищали Ірпінь

Документальний аудіосеріал про людей, які захищали Ірпінь Фото: аудіосеріал "Опір"

MEGOGO Audio та Cили ТрО ЗСУ презентували документальний аудіосеріал " Опір" про людей, які захищали Ірпінь від російської навали.

 

0 / 0

Це спеціальний проєкт медіасервісу MEGOGO, що оповідає історії українців, які у лютому-березні 2022 року стали до лав ЗСУ для захисту Ірпеня 

В "Опорі" – чотири реальні історії бійців ЗСУ: Антона Голобородька, Василя Залевського, Юрія Гудименка та Єгора Соболєва. Чоловіки розповіли історії з життя під час оборони Ірпеня.

Нашим завданням було зосередитися на розповідях героїв проєкту, створити дуже особистий досвід, ніби ви сидите поруч й уважно їх слухаєте, – ділиться Юлія Білоус, продюсерка MEGOGO Audio.

Один із героїв аудіострічки Антон Голобородько наголосив на тому, що війна за нашу незалежність триває, все швидко змінюється і багато деталей поступово стираються з пам'яті. Однак, зауважив, те, що відбувалося на початку повномасштабного вторгнення, було унікальним. 

Аудіосерал "Опір"

24 лютого різні за віком, стаьтю, професією та досвідом люди взяли до рук зброю. Фермери, бізнесмени, журналісти, будівельники, програмісти відклали все і пішли захищати свою землю. Для більшості це був перший такий досвід. Це все потрібно зафіксувати. Тому те, як ми в Ірпені обороняли столицю, – важливий епізод нашої історії, – розповів Антон Голобородько. 

Ініціаторами створення проєкту стали Сили територіальної оборони Збройних Сил України. Робота над аудіосеріалом тривала чотири місяці.
Його тривалість – близько 60 хвилин.

На тебе чекає три епізоди:

  • Про те, як герої потрапили до війська й опинилися в Ірпені.
  • Про будні героїв під час оборони міста.
  • Про цивільних і військових людей, з якими тоді було пов'язане життя героїв проєкту.

Послухати "Опір" можна у мобільному застосунку MEGOGO в розділі "Аудіо" на смартфонах на базі iOS та Android, а також в автомобілях з аудіосистемою Android Auto та Apple CarPlay. Всі випуски згодом опублікують на всіх популярних майданчиках для подкастів.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації