Столичні муніципальні кінотеатри стали "багатофункціональними центрами"

Столичні муніципальні кінотеатри стали "багатофункціональними центрами" Фото: Сашко-Alex МіТ

Мережа комунальних кінотеатрів "Київкінофільм" стала "Київським культурним кластером", зазначають у КМДА. При цьому не зазначається, чи продовжать там показувати фільми.

У колишніх кінотеатрах планують консультувати та надавати інформаційну допомогу містянам, а також надавати можливість користуватися приміщеннями та обладнанням для власної творчості, навчання або спілкування. 

Відомо, що до мережі "Київкінофільм" входили 12 кінотеатрів: "Промінь", "Факел», "Кіото", "Київська Русь", кінотеатр ім. Шевченка, "Флоренція", "Ліра", "Дніпро", "Братислава", "Загреб", "Лейпциг", "Старт".

Буде враховано вікову, гендерну, соціальну складову населення. Тобто ми говоримо про новий стандарт надання культурних послуг та задоволення попиту населення на культурний продукт, – зазначила заступниця голови КМДА Ганна Старостенко.

Також вона наголосила, що підприємство масштабуватиме діяльність на різні соціально-культурні напрями, тому "Київський культурний кластер" стане сучасною мережею, яка зможе залучати до співпраці українських та іноземних партнерів і виробляти якісний культурний продукт.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_8020.JPG - Андрій Блінов
Редактор і SMM проєкту. Моє серце б’ється у ритмі столиці, завжди в курсі важливих подій міста.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації