Колекція SUPPORT by Poustovit на підтримку українських захисниць

Колекція SUPPORT by Poustovit на підтримку українських захисниць Фото: інстаграм supportbypoustovit

Український бренд SUPPORT by Poustovit спільно з ГО "Жіночий ветеранський рух" випустили капсульну колекцію на підтримку українських військовослужбовиць.

Колаборація представлена у вигляді капсульного мерчу у двох моделях: худі та футболка з написом: "За тих, хто боронить, за майбутнє України".

Саме такий меседж запропонували захисниці руху, що служать у найзапекліших частинах фронту, – пишуть на сторінці в instagram SUPPORT by Poustovit.

Обличчями колекції стали заступниця голови Жіночого ветеранського руху Катерина Приймак та членкиня ЖВР, полковниця Катерина Корнієнко.

Український бренд
Фото: інстаграм supportbypoustovit

Катерина Приймак – ветеранка, у 2015 році як доброволець-парамедик брала участь у найзапекліших боях біля Донецького аеропорту, с. Піски, шахта "Бутівка", нагороджена Орденом княгині Ольги ІІІ ступеня.

Український бренд
Фото: інстаграм sozvezdie_seldereya

Катерина Корнієнко – полковниця, начальниця служби цивільно-військового співробітництва штабу Командування Сил логістики ЗСУ. Має 22 роки вислуги та бере участь у бойових діях з 2015 року. Її бойовий досвід почався з міста Волноваха на посаді офіцера штабу.

Український бренд
Фото: інстаграм supportbypoustovit 

Ідея співпраці виникла після того, як Лілія Пустовіт подарувала на початку березня теплі зелені худі всій команді волонтерів руху.

Український бренд
Фото: інстаграм sozvezdie_seldereya

Катерина Приймак написала про співпрацю у своєму інстаграм-блозі. 

Ми постукалися з пропозицією колаби, але навіть не могли мріяти, що це справдиться настільки, що у @women_veterans_ ми тепер маємо власні худі, які ви можете придбати, а ми спрямуємо вашу допомогу дівчатам на передову.

 

Колекція доступна на сайті та у шоурумі бренду.

На потреби жінок на фронті перераховуватимуть 30% від прибутку з колекції.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації