Alyona Alyona і Jerry Heil з'явилися на відкритті Євробачення в костюмах з ключами: що означають їхні образи

Alyona Alyona і Jerry Heil з'явилися на відкритті Євробачення в костюмах з ключами: що означають їхні образи Фото: інстаграм @thejerryheil

5 травня у шведському місті Мальме відбулася офіційна церемонія відкриття Євробачення-2024. На традиційну для цього заходу Бірюзову доріжку представниці від України Alyona Alyona і Jerry Heil вийшли в костюмах, обшитих ключами. Ці образи для артисток створив український бренд LITKOVSKA.

Костюми співачок символічно декоровані прикрасами у вигляді ключів. Вони доповнюють меседжі, які артистки транслюють на пісенному конкурсі — об'єднання і відбудова.

Символом нашої місії ми обрали ключ, що нагадує примарний дім, який ти все ще відчуваєш, але у який ніколи не зможеш повернутися. Все матеріальне можна відновити! Ми заохочуємо вас приєднатися до нас, щоб разом відбудовувати світле і мирне майбутнє, – зазначають співачки.

Нагадаємо, що вже завтра, 7 травня, Alyona Alyona і Jerry Heil виступлять у першому півфіналі Євробачення. Вони вийдуть на сцену під номером 5.

Раніше "ТиКиїв" писав, що український гурт "БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ" випустив кліп до 10-ї річниці бригади "Азов". Як створювався кліп та які кадри до нього увійшли — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації