"Бібліотека на дітей!": 27 вересня відбудеться акція для юних читачів Центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка

"Бібліотека на дітей!":  27 вересня відбудеться акція для юних читачів Центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка Фото: Getty Images

До Всеукраїнського дня бібліотек юні читачі Центральної бібліотеки ім. Т. Шевченка для дітей на годину відчують себе справжніми бібліотекарями, попрацювавши в різних секторах закладу. Про це повідомляє Департамент культури КМДА.

Організатори розраховують, що це підвищить інтерес малечі до читання книг. 

 За даними дослідження Українського інституту книги частка респондентів, які читають щось цікаве в інтернеті, збільшилася удвічі: з 22% у 2020 році до 43% у 2023 році. А щоденне читання книжок, включно з прослуховуванням аудіокнижок, зросло більше ніж удвічі: з 8% у 2020 році до 17% у 2023 році. Водночас, частка респондентів, які ніколи не читають книжки, залишається на стабільному рівні — близько 30% вже третій період дослідження поспіль.

Протягом години маленькі читачі діти ознайомляться з роботою книгосховища зсередини, дізнаються більше про організацію книжкового фонду, обслуговування читачів та інші важливі особливості щоденної роботи бібліотеки.

  • ДЕ? Центральна бібліотека ім. Т. Шевченка для дітей, Берестейський проспект, 25-А 
  • КОЛИ? 27 вересня з 15:00 до 16:00 

У випадку оголошення сигналу повітряної тривоги найближче до бібліотеки укриття –  станція метро "Політехнічний інститут".

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_1490.JPG - Михайло Пилипчук
Заступник головного редактора

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації