Черговий "зашкварний" тендер: на оновлення тенісних кортів у Києві виділили понад 300 млн грн

Черговий "зашкварний" тендер: на оновлення тенісних кортів у Києві виділили понад 300 млн грн Фото: Getty Images

Державне підприємство "Льодовий стадіон" планує витратити понад 300 млн грн на капітальний ремонт будівель та тенісних кортів. Тож сьогодні, під час війни,  на проспекті Академіка Глушкова, 9 у Голосіївському районі Києва планують створити Національний тенісний центр.

Про оголошення відповідного тендеру підприємством повідомила волонтерка, засновниця фонду "Спочатку справи"  Марія Барабаш.

Тендер
Скриншот: prozorro.gov.ua

Вона зазначила, що це підприємство належить Міністерству молоді та спорту. Заявила, що у війну держава має закривати потреби військових, а витрачати величезні кошти на будівництво спортивних  комплексів недоречно.

Я практично щодня спілкуюся з нашими військовими. І від них я чую лише: "Потрібні пікапи, запасні частини, мівки, оптика..." І до безкінечності. Коли чую про 300 мільйонів, мій мозок автоматично рахує, скільки можна було б закрити таких потреб. Особисто я підтримую ідею сучасних спортивних об'єктів, але витрачати такі гроші наразі — щонайменше не дуже доречно, а як максимум — хтось вже отримав "відкат". Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт має відмінити закупівлю або піти у відставку, — написала Марія Барабаш.

До всього ЗМІ порахували, що на суму, яку ДП планує витратити на ремонт кортів, можна придбати 2300 дронів DJI Mavic 3 Pro для ЗСУ. 

Нагадаємо, раніше ми писали, що скандальна столична чиновниця Ольга Дроздова, яка була відповідальною за купівлю барабанів для укриття та отримала підозру в розтраті коштів, і надалі продовжує керувати закупівлями в управлінні освіти Дніпровського району.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
photo_2022-12-29_13-46-26.jpg - Ольга Соломаха
Твій персональний гід найактуальнішими та найцікавішими новинами Києва. Зі мною ти першим дізнаватимешся про головне в усіх сферах столичного життя.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації