Чи відключатимуть світло у Києві та області 8 вересня

Чи відключатимуть світло у Києві та області 8 вересня Фото: freepik.com

У неділю, 8 вересня, у Києві та Київській області знову не планують застосовувати стабілізаційні відключення світла. Про це повідомили у пресслужбі ДТЕК.

За попереднім прогнозом Укренерго, світло сьогодні не відключатимуть по всій Україні.

Однак задля стабільності енергосистеми українців просять відповідально ставитися до споживання електроенергії. Потужними електроприладами краще користуватися у денні години — з 10:00 до 16:00. А у години пікового навантаження, з 18:00 до 21:00, електроенергію слід споживати ощадливо.

Якщо відключення все ж повернуть, графік за своєю адресою кияни можуть дізнатися в чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі або в застосунку "Київ Цифровий". Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо світло відключили поза графіком.

Жителі Київської області можуть дізнатися розклад відключень за своєю адресою в чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Нагадаємо, енергетики просять киян і жителів області вимикати прилади з розеток під час відключень електроенергії. Це допоможе уберегти обладнання підстанцій, яке також страждає через відключення.

Читай також: "У застосунку "Київ Цифровий" запустили новий сервіс "Стан енергосистеми"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації