До Києва повертаються відключення світла: графік на 12 вересня

До Києва повертаються відключення світла: графік на 12 вересня Фото: pixabay.com

Після кількох днів без відключень у Києві та Київській області знову почнуть застосовувати стабілізаційні обмеження постачання електроенергії. Таку вказівку дав Укренерго, повідомили у ДТЕК.

У четвер, 12 вересня, стабілізаційні відключення діятимуть у Києві, Київській, Одеській, Дніпропетровській, Донецькій та інших областях з 13:00 до 23:00. У цей період буде застосована одна черга відключень. 

В Укренерго кажуть, що причина запровадження обмежень – зниження ефективності сонячних електростанцій через похмуру погоду та падіння генерації на ТЕС.

Нагадаємо, що графік відключень за своєю адресою кияни можуть дізнатися в чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські електромережі або в застосунку "Київ Цифровий". Також там можна залишити заявку на відновлення електроенергії, якщо відключення триває довше, ніж вказано у графіку.

Жителі Київської області можуть дізнатися розклад відключень за своєю адресою в чат-боті у ViberTelegram, на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в міський застосунок "Київ Цифровий" додали новий сервіс "Стан енергосистеми" з інформацією про актуальну ситуацію.

Читай також: "На даху київського пологового будинку встановили понад 200 сонячних панелей"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації