Готель у центрі Києва відкриють під новою назвою

Готель у центрі Києва відкриють під новою назвою Фото: gbconcept.com.ua

Колишній готель "Санкт-Петербург", який розташований на бульварі Тараса Шевченка, планують відкрити під новою назвою — "Сіті-готель". Про це розповіла комерційна директорка компанії "Інтергал-Буд" Анна Лаєвська в інтерв'ю "Інтерфакс-Україна".

Вона зазначила, що "Сіті-готель" — це поки що робоча назва. Компанія "Інтергал-Буд" пропонувала Grand Boulevard, але її партнери мають інший погляд.

Реставрація історичного об'єкта була завершена ще до початку повномасштабного російського вторгнення. Зараз там в ударному режимі доробляють чистове оздоблення, укриття, ремонт конференц-залу, другого ресторану та кафе, закуповують обладнання кухні, спортзалу, пралень, усіх технічних приміщень. У будівлі 120 номерів, частина з них буде переобладнана на двокімнатні апартаменти з мінікухнями у кожному номері. 

Попередньо наші партнери вже мають домовленості з майбутніми мешканцями, є навіть перспектива довгострокових контрактів з оренди, — додала Лаєвська.

Об'єкт на бульварі Тараса Шевченка планують відкрити до кінця осені. 

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що готель "Україна" в центрі столиці продали за 2,5 млрд грн. Стартова ціна будівлі на початку торгів становила 1,05 млн грн, а у ході трираундового аукціону вона зросла майже у два з половиною рази — до 2,51 млрд грн.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації