Києво-Могилянську академію оштрафували ще на понад 180 тисяч грн: причина

Києво-Могилянську академію оштрафували ще на понад 180 тисяч грн: причина Фото: Києво-Могилянська академія

Державна інспекція архітектури та містобудування повторно оштрафувала Києво-Могилянську академію через те, що заклад знову не пустив інспекторів на будівництво на своїй території. Про це повідомляє пресслужба Мінрегіону.

Інспектори ДІАМ мали перевірити хід реставрації 200-річних келій Братського монастиря, розташованих на території Могилянки. На те, що реставрація ведеться з порушеннями, раніше неодноразово скаржились активісти.

Згідно з відомостями єдиної державної електронної системи у сфері будівництва, на об'єкті триває реставрація з пристосуванням під навчальні та службові приміщення, — кажуть у ДІАМ.

Там додають, що перевірити хід робіт та їхню відповідність проєкту неможливо через те, що інспекторів повторно не допустили на об'єкт.

У зв'язку з цим держінспекція ухвалила рішення винести постанову про накладення на Києво-Могилянську академію штрафу за правопорушення у сфері містобудівної діяльності у розмірі 181 680 грн.

Зазначимо, що це вже не перший штраф для Могилянки через недопуск інспекторів ДІАМ до келій Братського монастиря. Наприкінці березня академію оштрафували на 91 тисячу грн.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації