Київщина і штат Вашингтон запустили спільну платформу для підприємців

Київщина і штат Вашингтон запустили спільну платформу для підприємців Фото: Київська ОВА

Київщина і штат Вашингтон запускають онлайн-платформу для співпраці бізнесу. Про її запуск оголосили на Міжнародному саміті міст і регіонів при Президентові України. Створення цього майданчика стало можливим після підписання Меморандуму про співпрацю між Київщиною та штатом Вашингтон.

Це буде онлайн-платформа, де представники бізнесів, компаній та виробництв двох регіонів співпрацюватимуть і продаватимуть свої послуги та продукти. Так підприємці зможуть легко знайти партнерів і встановити з ними зв'язок, ознайомитися з індустріями, їхньою продукцією та обмінятися досвідом.

Київщина вже почала наповнювати портал інформацією про підприємства області. Наступний  крок — аналогічні дії колег зі штату Вашингтон. Згодом функціонал порталу розширять. 

Голова Київської ОВА Руслан Кравченко наголосив, що потенціал бізнесу та економіки області чималий. Тому його завдання, щоб якомога більше міжнародних партнерів дізналися про можливості українських виробників.

Переконаний, що вже найближчим часом ми зможемо розповісти про спільні взаємовигідні проєкти, які сприятимуть розвитку економіки наших регіонів. Готові своїм досвідом ділитися і з іншими областями, – зазначив Руслан Кравченко.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що боксер Олександр Усик сприятиме відновленню енергосистеми України. Як він це робитиме — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації