Київська чиновниця, яка отримала підозру через скандальні закупівлі, досі розпоряджається державними коштами

Київська чиновниця, яка отримала підозру через скандальні закупівлі, досі розпоряджається державними коштами Фото: Київська міська прокуратура

Скандальна столична чиновниця Ольга Дроздова, яка була відповідальною за купівлю барабанів для укриття та отримала підозру в розтраті коштів, і надалі продовжує керувати закупівлями в управлінні освіти Дніпровського району. Про це інформує телеграм-канал "Шо по грошах".

Скандал
Фото: телеграм-канал "Шо по грошах"

18 серпня їй було повідомлено про підозру в розтраті коштів. Зловживаючи службовим становищем, вона закупила за бюджетні кошти комплекти обладнання для обробки харчових продуктів в укриттях та овочерізки з набором насадок. Вартість придбаного товару виявилася завищеною на майже 300 тис. грн.

Та поки вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу, вона, судячи з актуальних даних систем закупівель, продовжує розпоряджатися державними коштами.

Скандал
Фото: телеграм-канал "Шо по грошах"

Дроздова досі зазначається як відповідальна за здійснення закупівель контактна особа.

Скандал
Фото: телеграм-канал "Шо по грошах"

Ані обурення всієї країни закупівлею барабанів і овочерізок, ані підозра у вчиненні кримінального правпорушення за розкрадання бюджетних коштів не вплинули ні на Дроздову, ні на її керівника. Працює і надалі. Хоча це і не дивно, оскільки вдвох вони і їздять на відпочинок на Пальму в Дубай у готель Anantara The Palm Resort Dubai. Тож чекаємо нові цікаві закупівлі від цієї групи, — йдеться у повідомленні телеграм-каналу "Шо по грошах".

Як інформує телеграм-канал "Шо по грошах", раніше Ольга Дроздова була керівником у КП "Притулок для тварин", проте її звідти звільнили зі скандалом, звинувативши у шахрайських діях.

Наприклад, у ЗМІ широко обговорювався випадок, коли працівники КП "Притулок для тварин" відловлювали тих самих тварин. За документами кілька разів їх стерилізували, тим самим завдаючи збитків столичному бюджету, — пишуть у телеграм-каналі "Шо по грошах".

Крім того, на чиновницю кілька разів порушували кримінальні справи. Дроздова незаконно нараховувала для себе завищену зарплату. А ще придбала автомобілі для перевезення тварин за завищеною вдвічі вартістю. 

Читай також: п'ять, а подекуди й шість нулів: скільки заробляють топчиновники КМДА.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
photo_2022-12-29_13-46-26.jpg - Ольга Соломаха
Твій персональний гід найактуальнішими та найцікавішими новинами Києва. Зі мною ти першим дізнаватимешся про головне в усіх сферах столичного життя.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації