Київський метрополітен шукає фахівців з обслуговування ескалаторів: подробиці

Київський метрополітен шукає фахівців з обслуговування ескалаторів: подробиці Фото: facebook.com/kyivmetro

КП "Київський метрополітен" оголосило набір фахівців з обслуговування й ремонту ескалаторів. Зокрема відкриті такі вакансії: слюсар-електрик, слюсар-ремонтник, електромеханік та інші.

Вимоги до кандидатів/кандидаток: професійно-технічна освіта (бажано в галузі механіки, електротехніки або аналогічній сфері), відповідальність, уважність і вміння працювати в команді. Досвід роботи з обслуговування та ремонту ескалаторів буде перевагою.

Серед обов'язків майбутнього працівника: керування ескалатором, регулярне технічне обслуговування обладнання, діагностика та ремонт несправностей, виконання планових та аварійних ремонтних робіт.

Київський метрополітен пропонує заробітну плату від 14 000 до 21 100 грн, офіційне працевлаштування, стабільні соціальні гарантії, від 28 днів відпустки на рік (з поступовим збільшенням кількості днів), можливості для професійного росту та розвитку.

Усі зацікавлені можуть звертатися за телефоном (044) 238-47-06 або заповнити форму, після чого з ними зв'яжуться фахівці з кадрової роботи.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації