Київський метрополітен збирає кошти на протез для машиніста, який служив у ЗСУ: як приєднатися

Київський метрополітен збирає кошти на протез для машиніста, який служив у ЗСУ: як приєднатися Фото: facebook.com/kyivmetro

Київський метрополітен збирає кошти на біонічний протез для Сергія Зубарєва. До повномасштабного російського вторгнення він працював машиністом столичної підземки, у перший день великої війни пішов добровольцем захищати Україну. Про це розповіли в "Київському метрополітені".

Сергій вирушив до військкомату 24 лютого 2022 року одразу після робочої зміни. На той момент він уже мав бойовий досвід, бо рік прослужив в АТО.

Сергій разом із побратимами захищав Київщину, Чернігівщину та Донеччину. Під час виконання чергового завдання поблизу Бахмута підрозділ Сергія потрапив під обстріл, а потім у полон. Довгі чотири місяці наш колега провів у полоні, де, на жаль, втратив ногу, — розповіли у столичній підземці.

Сергій Зубарєв

Зараз Сергій проходить реабілітацію і мріє повернутися до своєї професії — машиніста метро. Знову керувати поїздом і перевозити пасажирів своєю рідною "червоною" лінією.

Перший крок для здійснення мрії — це біонічний протез. Такий протез може повністю або майже повністю замінити втрачену кінцівку. Нині це один із найсучасніших засобів реабілітації. Ми віримо, що коли є мрія — вона неодмінно повинна здійснитися! — сказали в метро.

Реквізити збору на біонічний протез можна знайти в коментарях під постом за посиланням.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що на станції метро "Золоті ворота" відкрилась виставка, присвячена донорам.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації