Кловський сад прикрасили різдвяними декораціями

Кловський сад прикрасили різдвяними декораціями Фото: інстаграм @zaiarnyi_pasha

Одну з найвідоміших київських фотозон — Кловський сад — прикрасили різдвяними декораціями. Там з'явилися ялинки, гірлянди, яскраві кульки і фігурки казкових героїв.

0 / 0

Мета облаштування святкової локації полягає не лише в естетиці. Команда Кловського саду хоче допомогти дітям, які постраждали внаслідок війни. Для цього вони об'єдналися зі співачкою Світланою Тарабаровою та громадською організацією Gen.Ukrainian.

"Різдвяні історії Саду" — благодійна ініціатива, донати від якої направляються до Gen.Ukrainian. Gen.Ukrainian — громадська організація, яка профільно займається ментальною реабілітацією дітей, постраждалих від війни. Gen лікує невидимі рани дітей заради нашого спільного майбутнього, — зазначають у Кловському саду.

Кловський сад прикрасили різдвяними декораціями - фото
Фото: інстаграм @klovskysad

Для створення новорічного настрою і допомоги дітям Кловський сад запрошує киян на фотодні. Зробити яскраві світлини біля фотозони може кожен охочий за донат.

  • ДЕ? Київ, Кловський сад, Кловський узвіз, 11
  • КОЛИ? Фотодні триватимуть до 24 грудня.
  • СКІЛЬКИ? Фото на телефон (10 хвилин) — донат від 300 гривень, фото зі своїм фотографом (10 хвилин) — донат від 500 гривен, фото з фотографом від Кловського саду (тільки у вихідні, 10 хвилин) — донат від 1 тис. гривень.
Кловський сад прикрасили різдвяними декораціями - фото
Фото: інстаграм @klovskysad

Усіх, хто планує пофотографуватися — просять попередньо записуватися на бажаний час. Зробити це можна, написавши в інстаграм Кловського саду.

Раніше "ТиКиїв" писав, що в Софії Київській відкрилася виставка різдвяного декору. Що цікавого там можна побачити — дізнавайся в нашій публікації

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації