Коли відкриється ТРЦ Ocean Mall на "Либідській"

Коли відкриється ТРЦ Ocean Mall на "Либідській" Фото: Фото: urbanexperts.co

Відкриття великого ТРЦ Ocean Mall біля станції метро "Либідська" анонсували у вересні цього року, але він почне роботу не раніше зими. Про це повідомляє LIGA.net з посиланням на гендиректора NAI Ukraine Віталія Бойка.

За його словами, площі в торговому центрі вже зарезервовано на 70%. Здавати метри квадратні почали наприкінці 2021 року, проте серед орендарів була значна частина російського бізнесу. Наразі власник ТРЦ Ocean Mall відмовився від усього, що має російське керівництво та переглянув список орендарів. Тож у ТРЦ з'явилися вільні приміщення.

Наприклад, зона громадського харчування була повністю сформована і віддана в монополію. Зараз ми її формуємо заново. Також зазнали змін глобальні міжнародні ритейлери. Це в нашій географії життя ніби зупинилось, а у глобальних лідерів змінилися концепти, підходи. Тому все те, що вони підготували до Ocean Mall, має бути тепер перепрацьовано, — сказав Бойко.

Компанія NAI Ukraine є офіційним брокером ТРЦ Ocean Mall і займається залученням орендарів. 

Відкриття ТРЦ Ocean Mall переносили кілька разів протягом п'яти років.  Спочатку датою відкриття оголосили 1 грудня 2018 року, після чого її перенесли на лютий 2019 року. Потім — на 2021 рік. Після того на заваді відкриттю стали пандемія коронавірусу та повномасштабна війна. Останньою датою відкриття ТРЦ називали 1 вересня 2024 року.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, чи відключають світло у столичних ТРЦ під час стабілізаційних відключень електроенергії. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації