На Київщині запрацювала перша мобільна аптека: де її шукати

На Київщині запрацювала перша мобільна аптека: де її шукати Фото: facebook.com/moz.ukr

У Баришівській громаді Київщини запрацював перший мобільний аптечний пункт "Укрвакцини". Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

Рухома аптека працюватиме в найвіддаленіших селах, де немає стаціонарних. У ній можна буде придбати найнеобхідніші безрецептурні та рецептурні ліки, а також препарати за програмою "Доступні ліки".  

Мобільна аптека обладнана спеціальними холодильниками й шафами, тож усі препарати зберігають та транспортують із дотриманням температурного режиму.

На Київщині запрацювала перша мобільна аптека
Фото: facebook.com/moz.ukr

Інформацію про маршрути мобільних аптечних пунктів на Київщині можна знайти у телеграм-каналі "Мобільна аптека "ТУТ", на офіційному сайті "Укрвакцини", а також у сімейного лікаря та органів місцевої влади. 

Згодом мобільні аптеки також запрацюють у Тетіївській громаді Київщини й ще у шести громадах Житомирської та Чернігівської областей.  

Нагадаємо, на приміському маршрутному автобусі Київ – Боярка з'явился можливість безготівкової оплати проїзду. Щоб оплатити проїзд, пасажирам достатньою прикласти свою банківську картку або смартфон з NFC-чіпом до смартфона водія автобуса.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації