На місці Bel Etage відкрився новий концертний простір: що відомо

На місці Bel Etage відкрився новий концертний простір: що відомо Фото: facebook.com/originstageua

На місці Bel Etage Music Hall, який нещодавно оголосив про закриття, відкривається новий концертний майданчик Origin Stage. Про це повідомила команда закладу.

Там кажуть, що цей концертний простір відповідає сучасним запитам та водночас занурює відвідувачів в історію, підкреслює цінність теперішнього й відсилає в майбутнє. Місце, з одного боку, пропонує інноваційний звук, світло й оновлений дизайн, а з іншого — сцену й залаштунки, "сповнені закодованих символів й артефактів".

У назві закладу йдеться про початок та місце, з якого все розпочалося. Адже слово Origin з англійської перекладається як "походження". А концерт-хол Bel Etage став першою сценою для багатьох відомих українських артистів. 

Загальна площа простору 1500 кв. м, він розрахований на обслуговування до тисячі гостей. Розташований концерт-хол на тому ж місці, що і Bel Etage — на вулиці Шота Руставелі, 16А.

В Origin Stage встановлено звукове обладнання L-Acoustic, сучасне світло, облаштовано професійні гримерні кімнати. Простір майданчика — інклюзивний. Він обладнаний ліфтом, потужною вентиляцією та кондиціонуванням, системою пожежогасіння, димовидалення. Має два яруси, віп-зону, три бари.

Новий концертний зал ставить за мету підтримувати саме українських митців і культуру й активно розвивати напрям live entertainment. А в перспективі — популяризувати наші таланти й залучати англомовну аудиторію.

Читай також: "Гід на тиждень від CONCERT. UA: куди піти в Києві 19–25 серпня"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації