На Оболоні повністю добудували та відкрили нову розв'язку: фото

На Оболоні повністю добудували та відкрили нову розв'язку: фото Фото: t.me/vitaliy_klitschko

На новому шляхопроводі на перетині вулиць Полярної та Богатирської в Оболонському районі столиці відкрили рух з'їздами та заїздами. Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

Сам шляхопровід відкрили для проїзду ще у травні, а відтепер транспорт та тролейбуси можуть повноцінно рухатися новою розв'язкою. 

Фото: t.me/vitaliy_klitschko

На шляхопроводі влаштували естакаду з п'яти прогонів, з'їзди та заїзди, тротуари та велодоріжки. Там встановили ліхтарі, облаштували наземні переходи та збудували підземний перехід із пандусами. За словами Кличка, при будівництві врахували всі вимоги щодо інклюзивності. Благоустрій території ще завершують.

Фото: t.me/vitaliy_klitschko

Нова розв'язка має збільшити пропускну спроможність транспортного вузла та зменшити затори в цій частині Оболоні.

Зараз також триває ремонт на вулиці Богатирській та на місцевих проїздах. Там влаштовують дорожнє полотно, облаштовують тротуари та велодоріжки, встановлюють ліхтарні стовпи й оновлюють інженерні мережі.

Вже завершили ремонт на ділянці Великої кільцевої від Жулянського шляхопроводу до повороту на Вишневе. Її протяжність становить понад 1,5 км. Рух транспорту там відкрили в обидва боки, а невдовзі завершать благоустрій території.

Нагадаємо, Київавтодор оголосив тендер на капітальний ремонт зношеного шляхопроводу на вулиці Новокостянтинівській, що проходить над залізничними коліями. Роботи обійдуться приблизно у 390 млн грн, а завершити їх мають до травня 2026 року.

Читай також: "Подільсько-Воскресенським мостом запустять нові автобуси: коли там повністю відкриють рух"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації