На Оболоні відновлюють аварійний шляхопровід: як просуваються роботи

На Оболоні відновлюють аварійний шляхопровід: як просуваються роботи Усі фото: kyivcity.gov.ua

В Оболонському районі Києва триває капітальний ремонт шляхопроводі на перетині вулиць Лугової та Богатирської, який був у аварійному стані. Про це повідомив мер Віталій Кличко.

Роботи тут розпочали в червні цього року. За словами очільника міста, дорожники працюють активно та просуваються згідно з визначеними термінами. Завершити ремонт планують наступного року, щоб відкрити відновлений об'єкт на початку літа.

Це теж буде об'єкт європейського рівня. З усіма вимогами щодо безпеки руху й інклюзивності, — пообіцяв мер.

0 / 0

Раніше у КМДА розповідали, що капітальний ремонт цього шляхопроводу "є нагальним та необхідним". Побудували його у 1986 році й відтоді жодного разу капітально не ремонтували.

Під час ремонту споруди відновлять мостове полотно, прогонові будови й конструкцій опор, облаштують нову систему водовідведення, встановлять нову бар'єрну огорожу та бильця, опори освітлення, покладуть дорожнє покриття на підходах. А на тротуарах — облаштують велодоріжки.

Нагадаємо, на новому шляхопроводі на перетині вулиць Полярної та Богатирської в Оболонському районі столиці відкрили рух з'їздами та заїздами. Тепер транспорт та тролейбуси можуть повноцінно рухатися новою розв'язкою.

Читай також: "В оновленому переході на Шулявці за 9 місяців так і не запрацювали нові ліфти для людей з інвалідністю"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації