Ошукав волонтерку та викрав авто благодійного фонду: на Київщині затримали шахрая

Ошукав волонтерку та викрав авто благодійного фонду: на Київщині затримали шахрая Фото: фейсбук-сторінка Київської міської прокуратури

Жителя Київщини підозрюють у незаконному заволодінні транспортним засобом і шахрайстві. Назвавшись військовослужбовцем, він увійшов у довіру до волонтерки. Згодом чоловік запропонував їй допомогу в придбанні бронешоломів іноземного виробництва для потреб захисників за вигідною ціною. Не здогадуючись про справжні наміри злочинця, волонтерка перерахувала на його рахунок понад 37 тис. гривень. Звичайно, ніяких шоломів вона не побачила.

Орім цього, чоловіка підозрюють у крадіжці автомобіля, який належав благодійному фонду. Авто було на одній зі столичних СТО, де його мали відремонтувати перед відправкою на фронт. Там автомобіль і запав у око злодія. На наступний день чоловік проник на територію СТО та викрав його.

На Київщині шахрай викрав авто благодійного фонду
Фото: фейсбук-сторінка Київської міської прокуратури

За результатами невідкладних слідчих дій порушника затримали. Зараз він перебуває в СІЗО. 

Щодо затриманого до суду вже скерували обвинувальний акт за фактами незаконного заволодіння транспортним засобом та шахрайства. За вчинене йому загрожує до 12 років позбавлення волі. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської прокуратури.

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці затримали злодіїв, які продавали фальшиву валюту, вогнепальну зброю та гранати. Детальніше про цю банду читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації