Полегшення від спеки: на Київ насувається гроза

Полегшення від спеки: на Київ насувається гроза Фото: "ТиКиїв"

У Києві та Київській області в найближчі години очікується гроза, яка може тривати до кінця доби 2 липня. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Через наближення негоди синоптики оголосили в столиці та на Київщині перший (жовтий) рівень небезпечності.

Під час грози киянам радять триматись якомога далі від великих дерев, рекламних щитів, ліній електропередачі та не паркувати поряд із ними авто. У приміщенні слід щільно зачинити вікна, а також прибрати з незасклених балконів і лоджій предмети, що можуть випасти назовні.

При падінні дерев та великих гілок слід телефонувати до аварійно-диспетчерської служби Київзеленбуду за номером (044) 272-40-18. А якщо падіння дерев і гілок загрожує життю — звертатися до рятувальників за номерами: 101 (ДСНС) або (044) 430-37-13 (КАРС). При травмуванні людей слід телефонувати 103.

Якщо негода пошкодила світлофори чи дорожні знаки, слід звертатися у Центр організації дорожнього руху за номером (050) 387-35-42.

Нагадаємо, у Кабінеті міністрів опублікували рекомендації щодо того, де і як українці можуть отримати безоплатні послуги з охорони ментального здоров'я у воєнний час.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації