Поїзди йдуть повільно: як працює оновлена ділянка метро між "Либідською" та "Деміївською"

Поїзди йдуть повільно: як працює оновлена ділянка метро між "Либідською" та "Деміївською" Фото: kyivcity.gov.ua

Нещодавно в Києві відновили рух між станціями метро "Либідська" та "Деміївська". Однак поки що поїзди між ними їдуть повільно. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Фахівці проводять постійний нагляд за відновленою ділянкою "Деміївська" – "Либідська". Поки що жодних відхилень не встановлено. При цьому підрядна організація рекомендувала знизити швидкість поїздів до 40 км/год на час спостереження за станом відновленого тунелю. Протягом 180 днів після початку експлуатації ділянки між станціями швидкість поїздів будуть поступово збільшувати.

Співробітники метрополітену та підрядної організації протягом двох місяців проводитимуть посилений постійний нагляд і геодезичний моніторинг, а також маркшейдерські заміри. 

У "Київському метрополітені" додали, що сьогодні перевезення пасажирів по "синій" гілці здійснюються у звичайному режимі, рух поїздів організовано з дотриманням правил безпеки.

Нагадаємо, що з 12 вересня "синя" лінія столичної підземки відновила роботу у звичайному режимі — від станції "Героїв Дніпра" до станції "Теремки". 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації