Спека трохи спаде: якою буде погода в Києві та Київській області 2 липня

Спека трохи спаде: якою буде погода в Києві та Київській області 2 липня Фото: pexels.com

У вівторок, 2 липня, у столиці стане трохи прохолодніше, ввечері можливий короткостроковий дощ. Про це розповіла синоптик Наталка Діденко.

Температура повітря в столиці становитиме +30 градусів, удень буде сухо. При цьому посилиться вітер, який дасть подихати. 

Щоб легше перенести спеку, синоптикиня порадила пити більше води, рухатися повільніше, уникати прямого сонця та обережніше поводитися з вогнем. 

Не соромтеся одягнути на голову смішну панамку, хай комусь буде смішно, аби вам потім не сумно, стежте за своїми домашніми тваринами, налийте водичку в стару мисочку вуличним, купіть пляшечку води безхатченку коло метро, робіть ретельну термічну обробку продуктів і, звичайно, не забувайте донатити для тих, хто не може собі дозволити не лише кондиціонер, а навіть шорти чи якусь легку футболку, — написала Діденко.

Синоптики попередили киян, що до кінця 2 липня в Києві концентрації діоксиду азоту досягнуть гранично допустимих значень. Це негативно впливатиме на самопочуття людей.

Згідно з прогнозом Українського гідрометцентру, в Київській області температура повітря прогріється до +29... +34 градусів. Вітер змінних напрямків, 3–8 м/с. Вночі без опадів, вдень короткочасний дощ, місцями гроза.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що цього тижня Україна стане однією з найспекотніших країн Європи. У деяких регіонах стовпчики термометрів підвищаться до +37 градусів. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації