У Голосіївському районі ремонтують підземні котли перед опалювальним сезоном

У Голосіївському районі ремонтують підземні котли перед опалювальним сезоном Фото: facebook.com/kyivteploenergo

Столичні комунальники ремонтують підземну частину газохідних котлів у Голосіївському районі. Це потрібно, щоб узимку станції теплопостачання та котельні працювали стабільно, адже вони генерують близько 40% тепла для потреб міста. Про це розповіли в Київтеплоенерго.

Узимку під час вироблення тепла температура димових газів досягає 200 градусів. Відтак стіни димоходів мають бути надійними та витримувати високотемпературне навантаження, — сказали комунальники.

Енергетики чистять канали, відновлюють стіни та склепіння газоходів вогнетривкою цеглою. За словами комунальників, це забезпечить щільність газоходів під час використання котлів узимку, а також допоможе зменшити витрати природного газу.

У Київтеплоенерго додали, що комунальники активно готуються до опалювального сезону — проводять технічне діагностування котлів і трубопроводів, обстежують димові труби, ремонтують котли, енергообладнання, насоси й газове обладнання. 

0 / 0

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що на проспекті Європейського Союзу (колишній просп. Правди) відремонтували пошкоджену ділянку тепломережі, яка забезпечує теплопостачання частини Виноградаря. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації