У Києві після п'ятирічної перерви відбудеться благодійний віденський бал

У Києві після п'ятирічної перерви відбудеться благодійний віденський бал Фото: фейсбук-сторінка благодійного віденського балу

У квітні в Києві відбудеться благодійний віденський бал. Його проведуть за підтримки мерії Відня, посольства Австрії в Україні, Українсько-Австрійської асоціації та мерії Києва. Про це повідомили на сторінці благодійного віденського балу в фейсбуці.

Нагадаємо, що віденський бал раніше був традиційною щорічною подією у столиці. Та останні п'ять років захід був на вимушеній паузі. Повернеться до Києва він 24 квітня і вперше проходитиме не в будівлі КМДА, а в Fairmont Grand Hotel Kyiv.

Цьогоріч на благодійному віденському балу зберуться культурні діячі, дипломати, спортсмени, меценати та лідери думок. Вони об'єднаються заради благодійної мети — збору коштів для благодійної організації "СОС Дитячі Містечка в Україні", яка надає допомогу дітям-сиротам і дітям, які опинилися у складних життєвих обставинах, отримали фізичні і морально-психологічні травми під час війни.

У програмі благодійного віденського балу: урочиста церемонія відкриття, вихід дебютантів, бальна програма з майстер-класами та благодійний аукціон. До участі в цьогорічному балі доєднаються 16 пар дебютантів та 48 дорослих пар. Головним танцмейстером заходу буде хореограф, переможець шоу "Танці з зірками" Макс Леонов.

Вокальний супровід події забезпечить солістка Національної опери України Сусанна Чахоян. Також прозвучать шедеври світової музичної класики у виконанні Kyiv Mozart Orchestra.

Раніше "ТиКиїв" писав, що столичний музей війни розпочав благодійний аукціон з лотами воєнного часу. Як взяти в ньому участь — читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації