У Києві презентували фотопроєкт про героїзм прикордонників

У Києві презентували фотопроєкт про героїзм прикордонників Фото: Державна прикордонна служба України

У Києві презентували фотопроєкт "Біль". Він розповідає історії дев'яти прикордонників Окремого контрольно-пропускного пункту "Київ". Про це повідомили у пресслужбі Держприкордонслужби.

Фотопроєкт розповідає про героїв нашого часу. Про тих, хто не скорився, не впав на коліна, не схилив голову, не опустив руки... Проєкт розповідає про прикордонників і прикордонниць, які попри втрату близьких, страждання рідних, власні переживання, перебування в оточенні та полоні, не зламалися. Про тих, хто після всього пережитого стоїть на захисті країни й зараз. Про нескорених людей нескореної України, — так описують фотопроєкт у Держприкордонслужбі.

У Києві презентували фотопроєкт про героїзм прикордонників
Фото: Державна прикордонна служба України

Фотографка проєкту "Біль" Оксана Шевченко, яка працювала над ним безоплатно, зауважила, що цією роботою їй хотілось показати героїчних людей, які є серед нас. Вона підкреслила, що ці фото допоможуть людям і країні знати своїх героїв в обличчя.

Чоловіки, які є учасниками проєкту, пройшли через російський полон. Їхні мужність, емоції та настрій фотографка намагалася передати через відповідне освітлення та гру контрастів, адже світлини у проєкті чорно-білі.

0 / 0

Зазначимо, що проєкт "Біль" є другою успішно реалізованою фотороботою за сприяння Держприкордонслужби. Минулого року ОКПП "Київ" презентував фотопроєкт "Неймовірна", що розповідав про прикордонниць. За підтримки просторів "Вільна" цей проєкт відвідав понад 30 міст України.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації