У Києві розіграють стипендії для учнів на вивчення англійської від Посольства США: як податися

У Києві розіграють стипендії для учнів на вивчення англійської від Посольства США: як податися Фото: Getty Images

У Києві приймають заявки на участь у безоплатній дворічній програмі з вивчення англійської мови English Access Microscholarship Program (скорочено — Access) від Посольства США в Україні. Про це повідомляють у КМДА.

Взяти участь у конкурсі можуть учні та учениці навчальних закладів Києва віком 13 – 15 років. Перевагу надаватимуть дітям ветеранів або чинних військовослужбовців, дітям-переселенцям і дітям з особливими потребами здоров'я.

Загалом до групи потраплять 20 учнів. Навчання розпочнеться у листопаді цього року і триватиме до серпня 2025 року. Заняття проводитимуть досвідчені викладачі англійської.

Кандидати на участь у програмі Access мають надати такі документи:

  • Посвідчення особи або свідоцтво про народження (копія).
  • Копію табеля або атестата з навчального закладу з оцінками за останній навчальний рік. Загальний середній бал з усіх предметів має бути не меншим за 8 з 12.
  • Копію документа, що підтверджує фінансовий стан дитини або її сім'ї.
  • 2 фотографії розміром 3х4 см
  • Резюме (мотиваційний лист) з переліком досягнень і навичок дитини та причинами, чому вона бажає взяти участь у програмі (не обов'язково англійською).
  • Рекомендаційний лист від навчального закладу або від вчителя англійської мови.
  • Заяву на згоду на обробку персональних даних.

Кандидати мають продемонструвати принаймні базовий рівень англійської мови. Також до уваги братимуть рівень мотивації, відвідування занять та дисциплінованість.

Усі документи потрібно надіслати координатору програми Access у Києві, ГО "Українській центр інтелектуального розвитку", на адресу: [email protected](з копією на [email protected]). Тема електронного листа: "Київ_Access 2023_ПІБ".

Спочатку потрібно прислати резюме. Якщо дитина пройде попередній етап відбору, у відповідь надішлють шаблон заяви на згоду на обробку персональних даних. Всі інші документи треба надсилати тільки разом зі сканом підписаної заяви.

Останній день прийому документів — 13 листопада 2023 року. Після цієї дати з кандидатами будуть проводити співбесіди.

Довідка. Програма Access проводиться за підтримки Посольства США в Україні та фінансується Держдепом США. Впроваджує її ГО "Український центр громадянських ініціатив "Світло" у співпраці з іншими громадськими організаціями у регіонах. Програма надає можливість учням з малозабезпечених і соціально вразливих родин безоплатно поглибити свої знання англійської мови та більше дізнатись про США.

Нагадаємо, в Україні запустили велику національну програму Future Perfect, яка має популяризувати англійську мову серед українців та зробити її вивчення простим і доступним для всіх.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації