У Києві відкрилася виставка картин ветеранів

У Києві відкрилася виставка картин ветеранів Фото: kyivcity.gov.ua

У будівлі столичної мерії відкрилася виставка картин ветеранів ЗСУ "…ти можеш мати мир, лише коли здатен його захистити...". Усі роботи військові створили під час проходження реабілітації. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

На виставці можна побачити роботи захисників "Азовсталі", колишніх полонених Оленівки, військових зі складними контузіями та неврологічними ускладненнями. Завдяки написанню картин у них з'явилася можливість відновити фізичний та емоційний стан.

Соціальна місія виставки — підтримати ветеранів, посприяти їхній інтеграції в сьогоднішнє суспільство і життя. Показати багатогранний внутрішній світ наших захисників, здатність бачити й творити красу.

Ці хлопці прості люди, вони мають звичайні почуття — страхи, біль, бажання й мрії. Багато з них сьогодні зневірилися і почуваються непотрібними й покинутими. Майстер-класи з олійного живопису дають багатьом надію і віру в себе. Розкривають у військових творчу сторону, про яку хлопці навіть не здогадувалися. Через картини вони проживають власні історії, відчувають й усвідомлюють самих себе і попри все випромінюють добро й любов, — прокоментувала ідею реабілітації поранених через мистецтво художниця Chepurna.

0 / 0
  • ДЕ? Колонна зала КМДА, вул. Хрещатик, 36.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що у столичному музеї виставили особисті речі "Привида Києва" Михайла Матюшенка.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації