У Києві відремонтували пошкоджений трубопровід, що забезпечує теплом частину Виноградаря

У Києві відремонтували пошкоджений трубопровід, що забезпечує теплом частину Виноградаря Фото: kyivcity.gov.ua

На проспекті Європейського Союзу (колишній просп. Правди) відремонтували пошкоджену ділянку тепломережі, яка забезпечує теплопостачання частини Виноградаря. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Пошкодження на магістральному трубопроводі діаметром 500 мм виявили під час гідравлічних випробувань. Ця тепломережа, прокладена у 1982 році, забезпечує теплопостачання значної частини мікрорайону Виноградар. За понад 40 років експлуатації трубопровід відпрацював свій ресурс — за останні два роки тут сталися чотири пошкодження.

У Києві відремонтували пошкоджений трубопровід
Фото: kyivcity.gov.ua

Тепер, замість пошкодженої ділянки труби, змонтували нову сталеву, а також виконали гідро- та теплоізоляцію. Під час робіт намагалися майже не розривати ґрунт та проїжджу частину, а замість цього пропускали нову трубу через захисну гільзу під дорожнім полотном.

У Києві відремонтували пошкоджений трубопровід
Фото: kyivcity.gov.ua

У КМДА нагадали, що зараз у Києві тривають гідравлічні випробування. Проводять їх, щоб підготовити тепломережі столиці до опалювального сезону. Випробування допомагають своєчасно виявити "слабкі" місця трубопроводів і зменшити аварійність взимку.

Нагадаємо, з 22 липня Київський фунікулер зачинили на щорічний плановий ремонт, який триватиме понад місяць. Роботи триватимуть понад місяць.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації