У Києві воїни-поети читатимуть свої вірші

У Києві воїни-поети читатимуть свої вірші Афіша

Завтра, 28 грудня, в Києві відбудуться поетичні читання захисників України. Учасниками концерту стануть понад 20 українських поетів і поеток, які служать у ЗСУ. Вони особисто вийдуть на сцену, щоб прочитати свої поезії, а ті, хто не зміг фізично відвідати подію, виступлять з екрана.

Вперше за весь час в Україні на одній сцені зберуться разом так багато потужних авторів, які одночасно є нашими воїнами-захисниками, — зазначають у літературній агенції OVO, яка організовує подію.

Цей творчий вечір — фінальний етап промоції календаря "Письменники на захисті України", який вмістив 53 світлини літераторів-військовослужбовців. Один примірник з підписом Валерія Залужного розіграють під час концерту.

Всі кошти, зібрані від продажу квитків та календарів, спрямують на потреби бійців ЗСУ. Зокрема, на придбання протимінних черевиків для військовослужбовців, які працюють на замінованих територіях.

Відвідати захід можна, зареєструвавшись за посиланням. Початок концерту о 18:00. Точну адресу його проведення організатори надішлють о 12:00 на електронну пошту, яку ти вкажеш під час реєстрації. Це необхідно для дотримання заходів безпеки.

Раніше "ТиКиїв" писав, що заклад Milk Bar розігрує річний запас десерту "Три Молока" за донат на допомогу дітям. Як взяти участь у розіграші — читай тут.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації