У київському метро відкрили зворушливу виставку, присвячену прикордонникам

У київському метро відкрили зворушливу виставку, присвячену прикордонникам Фото: МВС

У холі станції метро "Золоті ворота" відкрили зворушливу фотовиставку. Вона присвячена українським прикордонникам та прикордонницям.

У київському метро відкрили виставку, присвячену прикордонникам
Фото: МВС

На світлинах зображені військові разом зі своїми дітьми, які були вимушені тривалий час жити окремо від них у більш безпечних регіонах. Герої світлин — військовослужбовці, які зараз виконують завдання в зоні бойових дій або раніше перебували в російському полоні.

У київському метро відкрили виставку, присвячену прикордонникам
Фото: МВС

Мета виставки — привернення уваги українського суспільства і міжнародної спільноти до прикордонників, які демонструють неабияку хоробрість у відсічі збройної агресії росії проти України. 

Виставку створено за співпраці Сектору з питань ґендерної рівності Департаменту персоналу Адміністрації Держприкордонслужби України та громадської організації "Інформаційно-консультативний жіночий центр". Про це повідомили на сайті Міністерства внутрішніх справ України.

У київському метро відкрили виставку, присвячену прикордонникам
Фото: МВС

Раніше "ТиКиїв" писав, що у столиці створили найбільший в Україні прапор із побажаннями для військових. Він увійшов у Книгу рекордів України. Подробиці читай за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації