У Шевченківському районі знесуть аварійну будівлю: що буде замість неї

У Шевченківському районі знесуть аварійну будівлю: що буде замість неї Фото: pexels.com

На вулиці Лук'янівській, 29, планують знести аварійну будівлю, а на її місці побудувати дитячий садок. Столична влада вже оголосила про інвестиційний конкурс. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Новий дитсадок для 113 вихованців буде триповерховим. На його території планують облаштувати шість групових дитячих майданчиків.

Остаточну вартість будівництва об'єкта інвестування визначать на підставі розробленої та затвердженої в установленому порядку проєктної документації, — сказали у міській адміністрації.

Усі витрати зі знесення будівлі та будівництва дитсадка буде покладено на майбутнього інвестора. При цьому інвестору забороняється змінювати функціональне призначення нового об'єкта на термін дії інвестиційного договору. Заявку на участь, конкурсні пропозиції та інші встановлені документи протягом 45 днів приймає Департамент економіки та інвестицій КМДА.

Зараз на вулиці Лук'янівській, 29, розташована застаріла аварійна будівля, яка до 2008 року використовувалась як спальний корпус спеціальної школи-інтернату І-ІІ ступенів № 8. Через аварійність тримальних конструкцій споруда не підлягає капітальному ремонту. Тож столичні депутати вирішили її знести.

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що з історичної пам'ятки на вулиці Великій Васильківській, 50/27, зняли величезний рекламний банер. Після цього стали помітними змінений фасад та будівельні риштування.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації