У столичному метро колапс після затяжної повітряної тривоги

У столичному метро колапс після затяжної повітряної тривоги Фото: kyiv24.news

Уранці в четвер, 5 вересня, після 9-годинної повітряної в столичному метро утворився колапс. На платформах станцій — великі скупчення пасажирів, а в поїздах — тиснява. Про це повідомляє канал "Київ 24" з посиланням на очевидців.

За словами пасажирів, поїзди ходили з інтервалом у 10 хвилин. Платформи та вагони були переповнені. Крім того, під час повітряної тривоги було обмежено рух червоною лінією — поїзди курсували тільки між станціями "Академмістечко" й "Арсенальна".

Фото: kyiv24.news

Повідомляється, що на станції "Позняки" люди стояли навіть на сходах, оскільки не могли спуститися на платформу. З "Харківської" поїзди вже приходили переповненими.

Станом на 10:30 на станції метро "Бориспільська" спостерігається черга до поїздів. Інтервал руху з лівого на правий берег становить 8 хвилин, у зворотний бік — 6–7 хвилин.

0 / 0

За повідомленням "Київського метрополітену", після відбою повітряної тривоги відновлено нормальну роботу станцій і графік руху поїздів.

Зазначимо, що рух поїздів організовано з урахуванням наявної кількості машиністів та рухомого складу, які є наразі, — йдеться в повідомленні.

У столичній підземці додали, що загалом для відновлення нормальних графіків поїздів потрібно 1–1,5 години.

Орієнтовний інтервал руху поїздів метро:

  • "червона" лінія — 9–10 хвилин;
  • "синя" лінія — 10 хвилин;
  • "зелена" лінія — 10 хвилин.

Нагадаємо, що директор Департаменту транспортної інфраструктури КМДА Руслан Кандибор відповів на петицію, в якій просили встановити захисні екрани на платформах станцій столичного метро.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації