У столиці облаштовують Оболонський острів: що там буде

У столиці облаштовують Оболонський острів: що там буде Фото: kyivcity.gov.ua

Комунальники продовжують облаштовувати Оболонський острів. Наразі там встановлюють лавочки та прокладають дерев'яні трапи. Про це повідомляє пресслужба КМДА.

Лави розміщують на захисних спорудах, що розташовані уздовж усього пляжу і слугують як перешкоди видуванню піску з пляжів або насипанню піску на пішохідні доріжки.

Також комунальники облаштовують дерев'яні трапи навколо захисних споруд. Потім планують облаштувати підходи до води для маломобільних груп населення.

У КМДА підкреслили, що облаштування острова відбувається коштом меценатів, кошти з міського бюджету для цього не використовують. 

У столичній адміністрації додали, що Оболонський острів і новий пішохідний міст уже мають популярність у киян і гостей міста. Так, за даними камер відеоспостереження з моменту відкриття наприкінці травня рекреаційну зону відвідали понад 400 тисяч осіб.

0 / 0

Нагадаємо, що напередодні Дня Києва, 24 травня, на Оболоні відкрили новий пішохідний міст-хвилю, що веде на Оболонський острів. Конструкції для мосту були виготовлені ще на заводі "Азовсталь" у Маріуполі, а до Києва їх привезли за кілька тижнів до початку повномасштабної війни. На самому Оболонському острові, куди веде міст, облаштували велику рекреаційну зону. 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації