У столиці відбудеться KyivBookFest: що там буде

У столиці відбудеться KyivBookFest: що там буде Фото: facebook.com/kyivbookfest

Восени в столиці відбудеться другий галузевий книжковий форум Kyiv Book Fest. Наразі триває активна підготовка, до форуму вже долучилися понад 130 учасників. Про це повідомляють на сторінці Kyiv Book Fest у Facebook.

На відвідувачів чекають стенди видавництв, бестселери та книжкові новинки, автограф-сесії, презентації, дискусійні панелі та розважальна програма. 

На першому поверсі працюватиме виставка-ярмарок, вхід на неї буде безплатним. На третьому поверсі відбуватиметься галузевий форум з усіма подіями, автограф-сесіями, музичною програмою, представницькими стендами, торгівлею тощо.

Наразі відомі теми двох дискусій у межах Kyiv Book Fest — це "Радянські репресії у свідченнях очевидців: розмова за мотивами книг Любов Загоровська", а також "Український Схід — який він насправді?". На цій зустрічі обговорять, як література допомагає долати стереотипи та як спільний щоденний досвід життя єднає українців усіх регіонів.

Детальну програму Kyiv Book Fest організатори опублікують пізніше.

  • ДЕ? Pochayna Event Hall, 3-й поверх ТЦ Gorodok Gallery, проспект Степана Бандери, 23
  • КОЛИ? 5–8 вересня
  • СКІЛЬКИ? Вхід за донат

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що київська книгарня "Сенс" спільно з організацією "Україна без сміття" збирають на переробку російськомовні книжки. Отримані кошти підуть на підсилення ППО.

Читай також: "Як написати книжку: 10 кроків від Litosvita"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації