UNITED24 запустила напрям "Відбудова України"

UNITED24 запустила напрям "Відбудова України" Новий напрям UNITED24

Презентували новий напрям державної фандрейзингової платформи UNITED24 в Ірпені, а першим проєктом стане відбудова 18 багатоквартирних будинків у Київській області. Зазначається, що після відбудови додому зможуть повернутися 4 237 українців. 

На відновлення будинків необхідно 719 мільйонів гривень, наразі донори зі 110 країн світу вже зібрали понад 504 мільйони гривень. Частину коштів планують компенсувати з державного бюджету.

росія завдала нашій державі величезних збитків, на сотні мільярдів доларів. Програма відновлення України стане найбільшим проєктом відбудови з часів Другої світової війни. Ми вже розуміємо чотири ключові джерела фінансування проєктів відновлення в цьому році: конфісковані російські активи, кошти бюджету, кошти міжнародних партнерів та кошти донорів, які зібрані на платформі UNITED24, – сказав прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

 

Побував на презентації й амбасадор UNITED24 Андрій Шевченко. Восени минулого року він відкрив краудфандинг на відновлення стадіону "Чемпіон" в Ірпені. Наразі збір триває: вже у лютому в Мілані відбудеться благодійний вечір зі збором коштів на відновлення стадіону.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
IMG_8596.JPG - Дмитро Бачинський
Редактор новин та SMM ТиКиїв. Люблю говорити про важливе для Києва достовірно та швидко.

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації