В Україні створили порадник з комунікації та взаємодії з людьми з протезами

В Україні створили порадник з комунікації та взаємодії з людьми з протезами Фото: Pexels

Superhumans Center спільно з агенцією креативного маркетингу Havas започаткували просвітницький проєкт "Суперлюди всюди". У його межах створили порадник з комунікації та взаємодії з людьми з протезами. Він стане у пригоді всім, хто бажає навчитися толерантно спілкуватися з людьми, які пережили втрату кінцівки.

Рекомендації для людей, які бажають навчитися правильно спілкуватися з людьми з воєнними травмами, розмістили на спеціальному сайті. Там усі охочі знайдуть короткі нотатки і ґрунтовні поради з комунікації та взаємодії з людьми з протезами.

До поширення цієї корисної інформації закликають і бізнес. Підприємці можуть безоплатно завантажити на свої ресурси наліпку "Суперлюди всюди" з QR-кодом, який веде на сайт, або роздрукувати та наклеїти її у своєму закладі.

Розповсюджуючи інформацію у загальнодоступних місцях, ми разом формуємо нову норму. І тільки разом ми зможемо допомогти безлічі українців дізнатись прості правила сучасної комунікації, – зазначають у Superhumans Center.

В Україні створили порадник з комунікації та взаємодії з людьми з протезами
Фото: інстаграм @superhumans.center

Ось деякі з порад, які стануть у нагоді при спілкуванні з людьми з протезом:

  1. Не кидайтесь допомагати людині на протезах одразу. Ввічливо запитайте, чи потрібна допомога.
  2. Не дивіться на людину з протезом з жалем, співчутливо, не висловлюйте розуміння. Протез — це кінцівка, просто не з крові і плоті, а зі сталі, наприклад.
  3. Втрата кінцівки — не захворювання. Тому побажання "одужання" людині з протезом буде недоречним.
  4. Не порівнюйте, типу: "А от у мого знайомого було…". Кожна людина переживає унікальний досвід, його неможливо порівняти з іншими.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що в Україні запустили мобільний застосунок для поціновувачів закладів. Детальніше про нього дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації