Відключення світла у столиці та області будуть увесь день: графік на 20 червня

Відключення світла у столиці та області будуть увесь день: графік на 20 червня Фото: pexels.com

У четвер, 20 червня, стабілізаційні відключення електроенергії в Києві та Київській області діятимуть упродовж усієї доби. Про це повідомляють ДТЕК Київські електромережі.

Графіки відключень, а також причини відсутності світла можна подивитися в чат-боті у ViberTelegram, на сайті. Там же можна залишити заявку на відновлення електроенергії.

Не забувайте: коли з'явиться світло, не варто одразу вмикати всі прилади, особливо потужні. Різке навантаження на мережі може спричинити аварії. Коли світло виключається, прибори потрібно витягти з розеток. Це не дуже цікаве зайняття, але потрібне. Ми живемо у важкі часи — потрібно адаптовуватися, — порадили енергетики.

В "Укренерго" додали, що через нічну атаку російських безпілотників було пошкоджено обладнання на енергетичних об'єктах у Київській області. Наслідки уточнюються.

За інформацією ДТЕК, під час ворожої атаки було пошкоджено високовольтні електромережі Броварського району.

Вже о п'ятій ранку енергетикам вдалося підключити близько 5 250 будинків за резервними джерелами живлення. Ліквідація наслідків обстрілу триває. Робимо все можливе, щоб до кінця дня повернути світло усім родинам Київщини, — йдеться в повідомленні.

Раніше "ТиКиїв" розповідав, що у столиці стало втричі менше багатоповерхівок, підключених до ліній критичної інфраструктури, де не вимикають електроенергію під час дії обмежувальних графіків. 

Читай також: "В яких ТРЦ Києва можна підзарядити свій гаджет, коли немає світла"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації