Відомий київський заклад запустив проєкт для збільшення безбар'єрних просторів в Україні

Відомий київський заклад запустив проєкт для збільшення безбар'єрних просторів в Україні Колаж зі скриншотів вітрин ЦУМу

Відомий київський заклад Milk Bar відзначив 10 років із дня відкриття. З нагоди ювілею Milk Bar запустив проєкт для збільшення безбар'єрних просторів в Україні. Мета — зробити Київ та його заклади доступними для кожного.

Ми розуміємо, що поки наші заклади є недоступними для багатьох людей, але мріємо, що вони точно стануть комфортними для всіх. Ми знаємо, що не зможемо змінитися за один день, але точно зробимо це, якщо почнемо робити перші кроки вже зараз. А ще ми хочемо зробити кращим місто, в якому живемо та працюємо, тому скоро розкажемо про важливий крок, який ми зробимо разом з тобою в Києві і для Києва у напрямі безбар'єрності, — зазначають у Milk Bar.

Щоб ознайомити киян зі своїм проєктом, за ініціативи Milk Bar вітрини ЦУМу прикрасили ілюстраціями, що привертають увагу до проблеми бар'єрності міста.

А щоб зробити безбар'єрним і сам Milk Bar, його команда пройшла тренінг з основ коректної комунікації з людьми з інвалідністю. У закладі заявили, що готові ділитися цим досвідом та контактами експертів з усіма українськими рестораторами, щоб якомога більше їх ставали безбар'єрними.

Раніше "ТиКиїв" писав, що український бренд білизни й домашнього одягу Di Helen випустив колекцію на підтримку людей, які втратили кінцівки внаслідок війни. Детальніше про це читай у нашій публікації.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації