Вийшов тизер українського фантастичного фільму "Ти — космос": прем'єра відбулась на фестивалі в Торонто

Вийшов тизер українського фантастичного фільму "Ти — космос": прем'єра відбулась на фестивалі в Торонто Кадр із фільму "Ти — космос"

На Міжнародному кінофестивалі в Торонто відбулася світова прем'єра українського фантастичного фільму "Ти — космос" режисера Павла Острікова. Разом з прем'єрою показали і тизер стрічки.

Дебютна повнометражка Павла Острікова розповідає про українського далекобійника Андрія Мельника, який після вибуху Землі залишається останньою людиною у Всесвіті, поки на зв'язок не виходить француженка Катрін. Центральною темою історії є самотність та людське бажання знайти когось близького.

Головну роль виконав Володимир Кравчук, який зараз служить у ЗСУ. А його партнером по екрану став робот Максим, озвучений ще одним захисником Леонідом Попадьком.

Робота над стрічкою розтягнулася на сім років. Для знімань створили складні павільйонні декорації й аніматронного робота, який самостійно рухався в кадрі. Також розробили концепти космічного корабля та інтер'єрів, щоб показати космічні сцени правдоподібно. 

Першими фільм побачили глядачі престижного Міжнародного кінофестивалю в Торонто. Його показали у межах програми Discovery ("Відкриття"), де були представлені найкращі роботи дебютантів з усього світу.

Фото: пресслужба фільму "Ти — космос"

В український кінотеатральний прокат фільм "Ти — космос" вийде навесні 2025 року. Також стрічку представлять на найбільшому жанровому кінофестивалі у США Fantastic Fest, жанровому кінофестивалі в Страсбурзі тощо.

Нагадаємо, у Києві почали знімати новорічну сімейну комедію "Потяг у 31 грудня". Головні ролі у фільмі виконують відомі українські зірки, а головним партнером стала Укрзалізниця.

Читай також: "Олександр Рудинський розповів про свою роботу для Netflix"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації