Вийшов трейлер анімаційного серіалу "На краю Світів" від режисерки "Мавки"

Вийшов трейлер анімаційного серіалу "На краю Світів" від режисерки "Мавки" Кадр з анімаційного серіалу "На краю Світів"

Вийшов трейлер нового українського анімаційного серіалу "На краю Світів". Він розповість про родину, яка приїжджає на канікули в старий будинок у Запорізькій області та зустрічає там духів і містичних істот. 

Головні герої дізнаються, що вони тут не єдині мешканці будинку, адже кожної ночі він перетворюється на готель для міфічних створінь. Тож звичайні канікули несподівано перетворюється на пригоди.

Режисеркою мультсеріалу "На краю Світів" стала Олександра Рубан, відома роботою над анімаційними проєктами "Мавка. Лісова пісня" та "Пес Патрон". Вона каже, що "На краю Світів" — це серіал про дитинство й ті часи, коли світ був наповнений радістю та готував найкращі пригоди й відкриття.

Коли маленькою я приїжджала на канікули до бабусі з дідусем, то все навколо для мене було великим: дерева, паркан, будинок. І весь світ для мене був дивовижним і захопливим. Дитяча фантазія наповнювала звичайний побут всілякими чудинками та несподіванками. Я в усьому бачила краплинку таємниць і магії, — розповідає Олександра Рубан.

Особливу увагу творці "На краю Світів" приділили символізму, образам та талісманам. Спадковий будинок розміщений прямо у стовбурі величного дуба, а сигналом до прибуття духів слугує стара розпалена піч. Серед таємничих мешканців будинку головні герої зустрінуть Домовика, Лиха, Шишимору, Мотанку, Вія, Вовкулаку, Упиря, Троля та інших.

Головний саундтрек мультсеріалу створив галицько-донбаський гурт NAZVA. Пісня отримала однойменну назву "На краю Світів" та увійде до майбутнього документального альбому гурту про дім.

Першу серію "На краю Світів" можна буде побачити вже 13 вересня на YouTube каналі Patron The Dog.

Нагадаємо, на Міжнародному кінофестивалі у Торонто відбулася світова прем'єра українського фантастичного фільму "Ти — космос" режисера Павла Острікова. Стрічка розповідає про українського далекобійника Андрія Мельника, який після вибуху Землі залишається ледь не останньою людиною у Всесвіті.

Читай також: "За мотивами мультфільму "Мавка. Лісова пісня" знімуть ігровий фільм: це буде майже трилер"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації