Жительки Київщини можуть отримати кошти для облаштування дитячого садка на дому

Жительки Київщини можуть отримати кошти для облаштування дитячого садка на дому Фото: Unsplash

У Київській області стартував проєкт пілотування моделі організації дитячих садочків на дому. Його ініціювала Міжнародна організація праці. Про це повідомили на сайті Київської ОВА.

До участі у проєкті запрошують жінок віком від 18 до 54 років, які проживають у Київській або Житомирській областях. На основі конкурсного відбору оберуть 30 учасниць, які приєднаються до першої когорти жінок-новаторок, що формуватимуть майбутнє сфери послуг догляду та розвитку дітей раннього віку.

Обрані учасниці обов'язково проходитимуть навчальний курс. Він включатиме основні аспекти створення та розвитку бізнесу з догляду та розвитку дітей раннього віку на дому.

Після проходження курсу 5 найвмотивованіших учасниць отримають фінансову допомогу для відкриття свого дитячого садка. Кожна отримає до 5 тис. доларів у гривневому еквіваленті.

Долучитися до проєкту можна, заповнивши гугл-форму за посиланням. Заявки прийматимуть до 28 січня. Свої запитання ти можеш надсилати на електронну пошту: [email protected]

Раніше "ТиКиїв" писав, що в навчальних закладах Київщини проводитимуть професійні курси для ветеранів і людей з інвалідністю. Детальніше про цю ініціативу дізнавайся за посиланням.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації