Акція "1+1": вдвічі більше до свята від NOVUS

Акція "1+1": вдвічі більше до свята від NOVUS Фото: NOVUS

Цьогоріч NOVUS відзначає ювілейні 15 років роботи. Команда мережі прагне відсвяткувати цю дату разом із кожним покупцем, тож спеціально до Дня народження в кожному магазині діє акція "1+1".

Покупці можуть придбати два однакових товари: перший за стандартною ціною, а другий, такий самий, за 10 копійок. А це означає, що з 5 вересня до 2 жовтня подарунки до своїх покупок отримає кожен, хто скористається пропозицією. Варто зазначити, що акційний асортимент зміниться через два тижні від старту акції, тож з 19 вересня до 2 жовтня на полицях вже можна буде знайти нові товари.

Перелік акційних позицій великий — їх понад 350. Обрати можна продукцію від імпортних та вітчизняних виробників. Приємно дивує, що NOVUS пропонує як базові товари для повсякдення, так і більш вишукані продукти, серед яких, зокрема, слабосолена форель, бенто-тортики власного виробництва, креветки, тунець, хамон, різноманітні м'які сири, чизкейк — і це лише невелика частина цікавих товарів.

Акція 1+1: вдвічі більше до свята від NOVUS

Ціни радують не менше, ніж асортимент. Придбати дві пляшки оливкової олії по 500 мл бренду Luglio можна за 489 гривень, а шість баночок тунця у власному соку CALVO — за 209 гривень. Дві упаковки італійських макаронів Spaghettini Reggia коштують 57,99 грн, а за дві банки печінки тріски з лавровим листом і перцем Banga клієнти заплатять всього 117 грн.

Лосось атлантичний у власному соку Banga обійдеться у 104 грн за дві одиниці, а хамон Serrano коштуватиме 169 грн за 200 грамів. Прихильники кави можуть придбати Lavazza Qualita Oro вартістю 384 грн за дві пачки по 250 грамів.

Акція 1+1: вдвічі більше до свята від NOVUS

До того ж серед акційних товарів багато таких, що не зіпсуються. Мюслі, оливки, шоколад, консерви, печиво та цукерки, олії, соуси, спеції. В акційному переліку також представлені непродовольчі товари. Все це може зберігатися впродовж тривалого періоду, тому це можливість обрати товари не тільки на сьогодні, але й на майбутні зустрічі з рідними на свята, та запастися продукцією, яка стане у пригоді під час відключень світла.

Акція 1+1: вдвічі більше до свята від NOVUS

З нагоди ювілею у NOVUS можна знайти товари-друзі з ексклюзивним брендуванням до п'ятнадцятиріччя компанії: Торт Пінчер з вишнею NONPAREIL, шампанське Moet&Chandon, ікра лососева та інші.

Акція 1+1: вдвічі більше до свята від NOVUS

Товари, що беруть участь в акції, марковані спеціальним цінником "1+1".  Ознайомитися з переліком акційних товарів, щоб сформувати вішлист для себе, рідних та друзів, можна на сайті NOVUS.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації