Астронавт Скотт Келлі та режисер Даг Лайман приїхали до Києва

Астронавт Скотт Келлі та режисер Даг Лайман приїхали до Києва Фото: facebook.com/u24.gov.ua

До Києва прибули американський астронавт Скотт Келлі та голлівудський режисер Даг Лайман, відомий за фільмами "Ідентифікація Борна" та "Містер і місис Сміт". Про це повідомляє пресслужба платформи UNITED24.

Гості прибули до столиці потягом вранці 23 травня. Скотт Келлі є амбасадором платформи UNITED24, і вже не вперше відвідує Україну. Зокрема, у 2022 році він побував у дитячій лікарні "Охматдит" та в Ірпені.

У соцмережі X (колишній Twitter) він написав, що радий повернутися до Києва, щоб обговорити подальшу підтримку України у боротьбі проти незаконного вторгнення росії.

Підтримка України має вирішальне значення для захисту демократії, прав людини та міжнародного права. Боротьба України символізує боротьбу проти тиранії та агресії. Постійна підтримка забезпечує стабільність, мир і справедливість у Європі та за її межами, — зазначив астронавт.

Нагадаємо, нещодавно до Києва також завітав американський актор Міша Колінз, відомий за роллю янгола Кастіеля у серіалі "Надприродне".

Спільно з UNITED24 Міша Коллінз збирає 450 тисяч доларів на машину для гуманітарного розмінування України. Серед усіх, хто зробить благодійний внесок, він розіграє тренч і п'ять краваток зі своїм автографом — таких самих, які носив Кастіель у "Надприродному". 

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації