Біля притулку для тварин на ВДНГ проведуть толоку: киян звуть долучитися

Біля притулку для тварин на ВДНГ проведуть толоку: киян звуть долучитися Фото: Getty Images

Цієї суботи, 16 березня, на території столичного ВДНГ відбудеться толока, яку організовує Київська міська лікарня ветеринарної медицини. Про це повідомили у пресслужбі КМДА.

Толоку проведуть, щоб прибрати територію навколо міського тимчасового притулку для тварин "Виставковий центр". Киянам пропонують долучитися до прибирання.

Початок толоки — об 11:00, учасники прибирання збиратимуться біля 16-го павільйону ВДНГ. Додаткову інформацію можна отримати за телефоном 093-540-12-18 та на сторінці притулку в Instagram.

У КМДА зазначають, що захід проходитиме з дотриманням усіх безпекових вимог. А в разі повітряної тривоги учасників толоки запросять перейти в укриття, розташовані в павільйонах 1, 5 та 13.

Довідка. Міський тимчасовий притулок "Виставковий центр" створили 31 березня 2022 року, щоб прихистити тварин, які залишились без домівки або втратили господарів у період війни. Від моменту заснування притулок прилаштував понад 1 000 тварин, а зараз там тимчасово проживають 41 собака та 7 котів.

Нагадаємо, у Києві патрульні штрафують власників великих собак, які вигулюють своїх улюбленців без намордника та повідця. У деяких випадках тварину навіть можуть конфіскувати у господаря.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації