"Будь другом. Собі теж": на столичному вокзалі відкрили виставку про ментальне здоров'я чоловіків

"Будь другом. Собі теж": на столичному вокзалі відкрили виставку про ментальне здоров'я чоловіків Фото: t.me/mvs_ukraine

На залізничному вокзалі в Києві представили фотовиставку, яка присвячена ментальному здоров'ю чоловіків. На світлинах зображені рятувальники, поліціянти, військовослужбовці Національної гвардії та Державної прикордонної служби. Про це повідомляє пресслужба Міністерства внутрішніх справ.

Мета виставки — підняти тему психічного здоров'я як на рівні відомства, так і в українському суспільстві.

На стендах можна побачити фотографії, які зроблені за період повномасштабної війни у гарячих точках країни, під час евакуацій та обстрілів.

Ці знімки не лише відображають фізичну руйнацію — розбиті будівлі та пошкоджені міста, але й показують глибокий емоційний біль, з яким кожен з нас стикається щодня, — сказали в МВС.

0 / 0

Нагадаємо, що в Україні стартувала масштабна інформаційна кампанія "Будь другом. Собі теж" про важливість турботи про ментальне здоров'я чоловіків. Мета кампанії — подолати стигму навколо проблем ментального здоров'я чоловіків та заохотити їх звертатися по допомогу, коли вони цього потребують. 

Читай також: "Симптом ПТСР? Що таке гостра реакція на стрес та як з нею впоратися"

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації