ЧАЕС збирає фото із зони відчуження

ЧАЕС збирає фото із зони відчуження Фото: pexels.com

Чорнобильська АЕС оголосила масштабну акцію зі збору фотографій, зроблених на території станції, Прип'яті чи будь-де у межах нинішньої зони відчуження, починаючи з 1970 року. Про це повідомляє пресслужба ЧАЕС.

Ми оголошуємо масштабну акцію з пошуку фотографій, на яких зображені колись живі місця, які зараз знаходяться у зоні відчуження. Це може бути звичайне фото з вулиць Прип'яті, випадковий кадр Чорнобильської АЕС, хроніка евакуації, чи будь-яке інше фото, — йдеться в повідомленні.

Під час надсилання фото можна вказати, кому вони належать, хто на них зображений і чи пов'язана з ними якась історія. Усі фотографії занесуть в архів Чорнобильської АЕС і опублікують на сайті станції та в соціальних мережах із зазначенням авторства.

Паперові фото та проявлені плівки можна надіслати за адресою: ДСП "Чорнобильська АЕС" а/с 11, місто Славутич, Вишгородський район, Київська область, Україна, 07100, з поміткою "Для ВМСІ". Після сканування всі фото та плівки повернуть власником за вказаними на конвертах зворотними адресами.

Цифрові або відскановані фотографії можна надіслати за посиланням.

Детальну інформацію можна дізнатися за телефонами (04593)4-22-54, 4-35-07 або за адресою [email protected].

Раніше "ТиКиїв" повідомляв, що в Чорнобильській зоні незаконно вирубували дерева.

Знайшли помилку? Виділіть її та натисніть Ctrl+Enter

Може бути цікаво

Знайшли друкарську помилку?

Роботу над знаковим проєктом для виликого стримінгового сервісу не зупинила навіть війна.

Цей сайт використовує cookie-файли
Більше інформації